Archief

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) voert het secretariaat en beheert de website voor NL-EITI. Informatie van de overheid moet goed vindbaar zijn. Zowel informatie van nu als van vroeger. Dit geldt ook voor de informatie op de NL-EITI website.

Oude informatie kan belangrijk zijn voor onze geschiedenis of cultuur. Ook kunnen burgers en bedrijven rechten ontlenen aan de informatie op een overheidswebsite. U kunt het bijvoorbeeld als bewijsmiddel gebruiken in een rechtszaak. Daarom bewaart RVO oude pagina’s van onze websites (en websites die RVO beheert) in het webarchief.

Hoe werkt het webarchief?

Dagelijks maken we een kopie van deze website. Wilt u weten wat er eerder op deze website stond? Bekijk dan het webarchief Extractive Industries Transparency Initiative (EITI).

U kunt het webarchief op 3 manieren gebruiken:

  • Navigeer door de website door een dag in het verleden te zoeken. U doet dit door in de kalender links in het scherm een datum te kiezen.
  • Geef een zoekterm op in de zoekbalk onder de kalender. De zoekfunctie zoals u op de website gewend bent, werkt niet in het webarchief.
  • Klik op Geavanceerd zoeken en maak gebruik van verschillende filters.